9. elokuuta 2013

Tahdon: Reppuja

Mikähän repuissa viehättää mua? En tiedä. Ne vaan on niin äärettömän siistejä. Ne on niin rentoja, huolettomia ja ennen kaikkea ajattomia. Tietty niissä on ihan kätevä kantaa sitä tavaraakin. Enpä osais lähteä esim. töihin ilman reppua tai VÄHINTÄÄN kangaskassia. Aina on esimerkiks jotain pientä irtokamaa messissä jotka survon sitten sinne. Jos mulla ei oo reppua mukana niin olo on jotenki outo ja vajaa. Ihan ku jotain oleellista puuttuis. Omistan tällä hetkellä vaan 3 reppua ja ajattelin että vaihtelun vuoks vois olla kiva hankkia vaikka parikin uutta. Kattelinpa siis illan iloks uusia ja tässä muutamia esimerkkejä sellaisista jotka saa mut todellakin innostumaan.














Sanoisinkin että mitä vintagempi, sen parempi. Olis makeeta löytää joskus vahingossa kirpparilta tai jostain ullakolta elämää nähnyt ja kokenut "aito" vintage-reppu. Yleensä semmoset tuppaa olemaan naisten reppuja, tai siis selkeästi naisellisia. Harmi. Ehkä mä joskus vielä löydän!

-V

3 kommenttia:

Prince kirjoitti...

Kolmas ja kuudes pisti silmään eniten! Mitäköhän noi on? Asos? Nelly?

Vili Lehtisalo kirjoitti...

Kolmas on merkiltään Yuketen ja hintaa ruhtinaalliset 245 £ ::D ei ihan joka miehen reppu... Kuudes tais olla vaan River Island!

Prince kirjoitti...

Mitä.. Helvettiä.. :D Se on vaa reppu.. Mutjoo vois tsekata ton River Islandin!