14. lokakuuta 2013

Valoisaa karnevaalia

Jälleen kerran oli Linnanmäen valokarnevaalien aika ja seuraks tuli Joanna (http://shakalakakala.blogspot.fi/). Taas oli fiilikset aika katossa, koska mä oon ihan intona aina kaikenlaisesta fiilistelystä ja erityisesti pimeys ja tunnelmavalaistus on ehkä sellanen best ever juttu mulle. Tähän vielä yhdistettynä paras seura, niin voiko parempaa olla.


Esiintyjänä oli Pariisin Kevät, josta me tosin ehdittiin kuulla vaan muutama biisi koska tultiin paikalle 15 minuuttia myöhässä. Eipä ainakaan itteä haitannu kun tuli oltua ihan heidän keikalla parisen viikkoa sitten. Missään laitteissa ei ehditty käymään kun kaikki aika meni kuvaillessa ympäri mestoja. Olis ollu ihan mahtavaa päästä maailmanpyörään, sieltä ois nähny niin hienosti kaiken.

Kaikenkaikkiaan huippu ilta kun tuli matkan varrella törmättyä muutamaan uuteen tuttavuuteenkin :) Muistoks tästä reissusta jäi kuvien lisäks hattaraiset housut ja takki.









-V

1 kommentti:

Joannna kirjoitti...

MÄHÄN SANOIN ET SIIT FISUILUST TULEE HYVÄ KARUSELLINKAA ;) haha mun postaus tulee vasta viikonpäästä, mut sä oot ihana! pus